Harmony Assistant    Volgende pagina 
 

Inleiding
Producten
Wat is er nieuw ?

Handleiding
Notatie
Geluidsweergave
Apparaten/scripting
Virtual Singer
Myriad HQ
FAQ
Software licentie
Technische ondersteuning
Appendices
Afdrukbare handleiding


Gewijzigde hoofdstukken:
In het Engels:

 

Inleiding


U bezit nu op uw computer één van de meest krachtige en gebruikersvriendelijke hulpmiddelen om muziek te maken. Dit programma zal zich snel ontwikkelen tot een belangrijk onderdeel van uw inspiratie.

Het programma heeft zijn eigen documentatie. Alle objecten, menu onderdelen en dialogen hebben hun eigen uitleg. Wijst u op met de muispijl op een willekeurig object, dan wordt er een uitleg weergegeven op het hulpvenster. Het document dat u nu aan het lezen bent, beschrijft alles wat niet beschreven wordt in het hulpvenster.
 
Hier vindt u de basis concepten van de muziek theorie, een groep van vragen en antwoorden, een concreet gebruiksvoorbeeld binnen het programma en een aantal thematische hoofdstukken.

Daar bovenop vindt u meer dan 100 interactieve instructies op video, die de basis en de geavanceerde eigenschappen uitleggen. U vindt hen via het "Vensters>Instructievideo's" menu. U kunt ook in de video's zoeken naar een onderwerp door de naam van het onderwerp in te typen. Als u bijvoorbeeld 'notenbalk' zoekt, dan worden de video's getoond die daarover uitleg geven.

Let op: Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse instructievideo's. Bij het zoeken moet u de Engelse termen gebruiken.

U wordt uitgenodigd om de video "How to view video tutorials." te bekijken ("Vensters > Instructievideo's" menukeuze in het programma).

Het document dat u nu leest, beschrijft onderwerpen die niet direct toebehoren aan onderdelen van het programma. U vindt hier de basis concepten van de muziek theorie, een stap voor stap uitgelegd concreet voorbeeld, tips om het programma beter te gebruiken, een groep van veel gestelde vragen (FAQ) en de thematische hoofdstukken.

U wordt uitgenodigd om de video "How to use the integrated help system: help line, search the manual by keywords." te bekijken ("Vensters > Instructievideo's" menukeuze in het programma).

Tot slot vindt u in Harmony Assistant extra eigenschappen die door MyrScript scripts worden geleverd. Zij worden beschreven in het "Scripts > Over scripts..." menu.

Belangrijk: Aan het einde van dit document staat het Softwarelicentie hoofdstuk. Dit hoofdstuk moet u lezen, voordat u de software gebruikt.De handleiding werd vertaald door Roeland Bekker, Nederland 2014.(c) Myriad - Alle rechten voorbehouden